facebook google plus youtube rss feed email

dilluns, 30 de novembre del 2015

Bon dia:

Aqui teniu una bona proposta de l'Institut Municipal d'Esports, una xerrada formativa per a monitors de futbol, alumnes esportistes i pares i mares en general. La cita és per demà dimarts 1 de Desembre de 2015 a les 19:00 hores la Sala d'actes del Museu de la Torre Balldovina.

Moltes gràcies i salutacions.

Gabriel Frutos Mancha
President AMPA Escola Primavera
 
 
 
A l’atenció del sr. President/a – Director/a



Benvolgut/da

Mitjançant la present, l’Institut Municipal d’Esports vol donar-vos a conèixer l’inici d’un cicle de jornades que tenen l’objectiu d’informar i experimentar amb nous continguts per satisfer les demandes de formació dels nostres entrenadors, dirigents, pares-mares i esportistes en general.

Aquesta primera xerrada es realitzarà el proper dimarts, dia 1 de desembre, a la Sala  d’actes del Museu de la Torre Balldovina a partir de les 19’00 hores.

El desenvolupament d’aquesta jornada inicial anirà a càrrec del sr. Oriol Mercadé, psicòleg esportiu. La seva ponència portarà el títol:
Entrenant pares i mares de fills esportistes”
Quan el teu fill/a pràctica esport... tu també hi estàs jugant

Desitjant que aquests cicle de conferencies sigui del vostre interès, volem convidar a vostè, dirigents, tècnics i, especialment, també als pares-mares dels vostres equips a participar en aquestes jornades amb l’objectiu de millorar el nivell de l’esport a la nostra ciutat.



Cordialment,


Daniel Salgado
Regidor Adjunt d’Esports




Santa Coloma de Gramenet, 10 de novembre de 2015